Uniconta er et lynhurtigt cloud-baseret økonomisystem, der effektivt understøtter både individuelle og standardiserede økonomiprocesser.Prøv Uniconta gratis i 30 dage og oplev fordelene ved Erik Damgaards lynhurtige økonomisystem. Uniconta er en APP, der afvikles ligesom Microsoft Office, så programmet skal installeres på din PC.
Selvom Uniconta installeres på din pc, bliver alle dine data gemt i skyen. På den måde har du adgang til dine data fra alle de PC’ere, der har installeret Uniconta programmet.Klik på Uniconta-linket, hvor du hurtigt og enkelt bliver guidet igennem, så du kan prøve Uniconta.
Systemet kan fås fra kr. 99,00 pr. bruger pr. måned, ekskl. moms.
Konverter dine data fra C5 eller e-conomic
Når du tager Uniconta i brug, kan du konvertere dine data, hvis du skifter fra C5 eller e-conomic, hvilket sikrer en nem og sikker overførsel af dine data til Uniconta. Konverteringsprogrammet er en del af Uniconta Windows, så når der oprettes et selskab i Uniconta, får du mulighed for enten at vælge at oprette et nyt, eller at konvertere dit tidligere regnskab fra C5 eller e-conomic.Vælger du at konvertere et regnskab fra enten C5 eller e-conomic, skal du først foretage en multi-eksport fra C5 eller e-conomic, så alle data er klar til at blive indlæst i Uniconta.
Formula Micro er Uniconta partner – kontakt os nu for at få mere at vide – tlf. 56 95 92 21.
Categories: Nyheder