FÅ STYR PÅ ØKONOMI, LAGER, LOGISTIK OG PROJEKT.

Moderniser din virksomheds økonomistyring med Uniconta, et komplet cloudbaseret økonomisystem.

Uniconta er et cloudbaserede økonomisystem, som understøtter både individuelle og standardiserede økonomiprocesser effektivt.

Et økonomisystem med alt hvad du behøver

Resultatet er et intuitivt økonomisystem, der opfylder alle behov indenfor bogholderi, logistik og projekt. De enkle, men kraftfulde funktioner giver et komplet overblik over virksomhedsøkonomien og kan hjælpe med at gøre virksomheden mere effektiv og rentabel.

Så uanset om du er en virksomhed, revisor eller bogholder, giver Uniconta dig mulighed for at drive din virksomhed effektivt, og levere en helstøbt service over for dine kunder.

  • Håndtér din økonomistyring, logistik og projekter
  • Opret egne felter og kartoteker
  • Tilpas skærmbilleder, flere åbne skærmbilleder
  • Generer og download egne rapporter
  • Upload og vedhæft elektroniske dokumenter og bilag i alle formater
  • Nem søgning på alle data
  • Værktøj til integration med andre programmer

Din egen løsning – i skyen

Uniconta er en cloudløsning, baseret på Microsoft teknologi og udviklet til at indgå nemt og smidigt i dit it-miljø.

Selvom det er et standard økonomisystem, er det fleksibelt opbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

Du kan nyde godt af de tillægs- og integrationsløsninger, som tilbydes til Uniconta. Det er nemlig et princip hos Uniconta, at de udvikler en standard økonomiløsning, for det er de gode til. Så lader de det være op til partnere og samarbejdspartnere, at tilbyde løsninger rundt omkring Uniconta, der er tilpasset til enkelte brancher, funktionsområder og specialløsninger.

Maksimal hastighed

Uniconta er en App, der afvikles ligesom Microsoft Office. Det kører på din PC, men alle data gemmes i skyen. Det giver maksimal hastighed og ingen ventetider. Du er ikke afhængig af en browser, der låser, ”glemmer data” eller smider dig af. Vi er ligesom en app på din smartphone eller tablet og derfor skal Uniconta som det første installeres på din PC.

PC, tablet eller smartphone

Uanset om du bruger PC, tablet eller smartphone, har du altid adgang til et brugervenligt design. Uniconta er nemlig opbygget i et design, der tilpasser sig til den hardware, du bruger.

Enkel konvertering

Uniconta har udviklet et konverteringsværktøj, der gør det muligt at skifte fra andre økonomisystemer som f.eks. Microsoft Dynamics C5 og e-conomic.

Når man skifter til Uniconta, kan man derfor få konverteret alle sine poster fra finans, debitor, kreditor, lager, ordre og indkøb samt dimensioner og medarbejdere: Historikken er gemt og brugbar i Uniconta med det samme.

Prøv Uniconta helt gratis!

Du kan prøve Uniconta med dine egne data, så du får mulighed for at lære alle moduler og funktionaliteten at kende, med data du kender. Du kan også prøve helt forfra med nye data, gratis.  Det er først, når du tager Uniconta i brug, at du skal begynde at betale.

Har du konverteret dine egne data, men ikke ønsker at anvende Uniconta, bliver disse data automatisk slettet efter en periode uden aktivitet.

Aut. Uniconta Partner

Formula Micro er autoriseret Uniconta partner. Kontakt os nu for at få mere at vide – tlf. 56 95 92 21 eller skriv til post@formula-micro.dk.