Privatlivspolitik hos Formula Micro.

Ved at benytte dette website accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne privatlivspolitik.

Formula Micro respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis du ikke kan acceptere vores privatlivspolitik, bedes du undlade at benytte dette website.

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller arbejdsadresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger.

Vores indsamling og behandling af personoplysninger

Du kan som regel tilgå websitet uden at fortælle os, hvem du er, eller give personlige oplysninger om dig selv. Vi har dog brug for visse personoplysninger for at kunne betjene dig og/eller levere nyheder og andre tjenester til dig.

Vi indsamler og behandler følgende oplysninger om dig:

  1. personoplysninger du opgiver i forbindelse med oprettelse af brugerkonto.
  2. personoplysninger du opgiver i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev.
  3. personoplysninger du opgiver når du foretager betaling af køb.
  4. personoplysninger du opgiver i forbindelse med en forespørgsel.
  5. personoplysninger du opgiver i forbindelse med en klage eller feedback.
  6. personoplysninger du opgiver via hjemmesiden eller på anden måde.

Formula Micro indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for at levere den ydelse, som du efterspørger (f.eks. navn, e-mail eller telefonnummer). Vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om de besøgende.

Videregivelse af oplysninger

Personoplysninger afgivet på dette website videregives kun til:

  1. virksomhedens interne afdelinger;
  2. udvalgte og betroede tredjemænd, der benytter dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt;
  3. misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis en kunde udøver misbrug eller svindel over for os.

For at kunne videreudvikle og forbedre vores website, fører vi statistik over, hvordan de besøgende anvender sitet. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores besøgende anvender mest.

Formula Micro anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics.

Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics  https://www.google.com/privacy.html

Opbevaring af personoplysninger

De indsamlede personoplysninger opbevares på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en 3. part (databehandler), som behandler personoplysninger på vores vegne i henhold til denne privatlivspolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger.

Adgang til oplysninger

Du kan altid få oplyst, hvilke oplysninger Formula Micro har registreret om dig ved at kontakte os på tlf. 56 95 92 21 eller vores kontaktformular.

Spørgsmål til vores privatlivspolitik

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til privatlivspolitikken hos Formula Micro, eller hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på telefon 56 95 92 21 eller på kontakt formularen.