IT-udstyr, software, netværk og it-sikkerhed er en stor del af det vi tilbyder og sammen med vores klargøring og installation får du en totalløsning der passer til dit behov. Efter leveringen slipper vi dig ikke, vi tilbyder dig løbende brugersupport og service af din løsning.

Pc’ere og Servere
Lenovo er vores foretrukne leverandører af Servere og Pc’ere. Vi har indgående kendskab til produkterne, som vi servicerer lokalt og vi står inde for kvaliteten.

Genbrugs IT
Det er meget populært at spare penge ved at købe renoverede brugte pc’ere, kaldet refurb- eller genbrugs IT. Formula Micro har et udvalg af genbrugs pc’ere, som du er velkommen til at komme forbi og kigge på. Pc’erne er fra Lenovo og HP og leveres med Windows 10 eller 11 – og med garanti!.

Software
Vi leverer software fra mange producenter, men primært fra Microsoft, Uniconta og Adobe. Derudover har vi mange års erfaring med Antivirus-løsninger Panda, som vi kan yde en god support til.

Tilbehør og forbrugsstoffer.
Vi har tilbehør fra de fleste producenter, f.eks. Logitech, Jabra og Twinco. Ligesom vi skaffer forbrugsstoffer hjem til de fleste printere, f.eks. Brother, Canon, HP, Konica Minolta, Epson, hvis ikke vi har det på lager. Spørg os endelig, vi har stor erfaring med at skaffe det meste.

Netværk og it-sikkerhed.
Kontakt os hvis du vil have hjælp til at få styr på din IT-sikkerhed. Vi har erfaring, samt udstyr og software fra anerkendte leverandører af sikkerhedsløsninger og finder et løsning, der er passende og økonomisk overkommelig. Vi benytter oftest produkter som f.eks. Ruckus Wireless, SonicWall, Secomea Trustgate FireWalls, HP, Zyxell og D-Link.

Kontakt os for at få en samtale om IT-udstyr fra Formula Micro som et led i en samlet løsning med support og teknisk service – og måske hosting.