Fleksibel Hosting, serverdrift, backup og overvågning.

Vi tilbyder hosting løsninger til alle behov, f.eks.:
• Egne eller virtuelle servere
• Hostet Dynamics Business Central eller NAV
• SharePoint
• SQL Databaser
• Exchange Server og Web-mail
• Office og Outlook
• Online Backup

Vores datacenter er certificeret med en ISAE 3402 Revisorerklæring, der dokumenterer vores sikkerhedsprocedurer. Den seneste certificering er fra april måned 2023.

I forbindelse med den grønne omstilling, er alt el vi benytter til Datacenteret grønt.

Når du hoster hos os, kan du leje dit Microsoft software på månedsbasis og slipper derved for dyre investeringer. Det gælder f.eks. Office, Exchange, SQL, SharePoint, Dynamics Business Central og NAV, men også programmer som f.eks. Microsoft Project og Visual Studio.

Servere med SSL harddiske og kraftige fiberforbindelser sikrer dig en hurtig og stabil afvikling af dine programmer. RDS og VPN forbindelse til vores datacentre er standard og vi filtrerer al kommunikation for malware, spam og andre vira. Vores sikkerhedsudstyr er med til at sikre en høj sikkerhed for dine data. Desuden har du garanti for, at alle data er gemt på vores egne servere i Danmark.

Du har fordel af, at vi også kender de programmer og udstyr som du bruger i din virksomhed, f.eks. Dynamics Business Central, NAV, Microsoft Office og Exchange. Derfor behøver du ikke ringe flere steder for at få assistance. Det samme gælder print og scanningsløsninger, som vi kan installere på din hostede server.

Vi har døgnvagt for vores hostingkunder der sikrer, at vi kan hjælpe med eventuelle driftsproblemer, uanset hvornår du arbejder på systemerne.

Vores Datacenter er sikret med adgangskontrol og videoovervågning. Der er nødstrøm fra dieselgeneratorer, køleanlæg og kraftige UPS-anlæg, der tilsammen giver dig en sikker drift, og sikrer, at vi også er i luften, selvom den offentlige strømforsyning svigter.

Har du egne servere, kan placere dem i vores datacentre, derved sikres de på samme høje niveau som vores udstyr.

Vi glæder os til at servicere dig med den løsning, der passer bedst til dig – uanset om det er en hostet løsning eller en egen serverløsning.

Kontakt Formula Micro Hosting for en snak om hvilke muligheder vi kan tilbyde dig, tlf. 56 95 92 21.