Med Lenovo Servere fra Formula Micro går du aldrig galt i byen.

Vi har samarbejdet med Lenovo i mange år og har stor erfaring med deres produkter, som vi sælger og ikke mindst udfører service på. Det har stor værdi for lokale virksomheder, at service kan udføres lokalt og det vægter meget højt hos os at vi kan tilbyde det.

Sammen med Microsoft Windows Server software fra Microsoft kan vi levere dig et datacenter i topklasse, der er top sikret, enkelt at udrulle, til at betale og med fokus på brugerne og de programmer som I bruger.

Microsoft er førende i Gartner-analysen Gartner Magic Quadrant for Server Virtualization’. Hvorfor betale ekstra for at virtualisere med eksterne programmer, når du kan få branchens førende virtualiseringsplatform uden ekstra omkostninger med et Microsoft Windows Server System?

Microsoft Windows Server giver dig stor brugervenlighed, hvilket gør det til det perfekte Operativsystem. Med Microsoft Windows Server kan du gøre medarbejderne mere effektive og fleksible ved at give dem mulighed for at arbejde på farten, fra kontoret eller hjemmefra.

Vores tekniske afdeling sikrer dig god support og teknisk assistance når du har brug for det.

Vil du gerne have mere ud af jeres IT? 

Højere ydelse, centralisering af data?

Hvis ja, så er kombinationen af Lenovo servere og Microsoft® Windows Server® det perfekte match.

Vi giver dig gerne et tilbud på nye servere til dit eget datacenter, eller du kan leje dig ind i vores certificerede datacenter, hvor vi bruger Lenovo servere og Microsoft Windows Server. Ring til os: tlf. 56 95 92 21.