Microsoft Dynamics NAV er en videreudvikling af den globale succes Navision og Attain, men er afløst af Dynamics Business Central.

Microsoft Dynamics NAV kan ikke købes mere, men vi supporterer fortsat systemet og du kan købe nye moduler til løsningen, hvis du har et abonnement til opdateringer. Med et sådant abonnement kan du uden beregning skifte din licens til Business Central – Kontakt os for at høre mere om det.

Dynamics NAV er udviklet specielt til virksomheder, som ønsker at fokusere på vækst og optimering af forretningsprocesserne. Løsningen er derudover også rettet mod et globalt marked af datterselskaber samt afdelingskontorer for større virksomheder.

Løsningen integrerer vigtige økonomiske data samt information om køb, salg, produktion, distribution, kundestyring og -service, supply chain management, analyse og e-handel i ét effektivt og tilpasningsvenligt system, der kan implementeres hurtigt og vedligeholdes uden større indvirkning på virksomhedens daglige drift.

Dynamics NAV kan afvikles på alle platforme, f.eks. Windows, Web, Tablet og Smartphone. Dette giver dig uanede muligheder for at kunne bruge løsningen hvorfra du vil.

Der findes tillige en række integrerede web-baserede værktøjer til kundestyring, leverandørstyring, e-handel, online adgang til systemet samt elektronisk dokumentudveksling. Systemet giver mulighed for online-backup, automatisk håndtering af rapportudskrivning, massebogførings, opdatering og vedligeholdelse af kundeemner og meget andet.

Fakta om Microsoft Dynamics NAV
Hvis du vil gøre det lettere at gribe nye forretningsmuligheder, betaler det sig, at give alle medarbejdere samtidig online-adgang til konstant opdateret information.

Styr din forretning i den retning, du ønsker. Ved at analysere på tværs af forskellige dimensioner som f.eks. regioner, afdelinger og projekter får du et godt overblik over, om virksomheden når sine mål, og hvor der er mulighed for forbedring.

Brug mere tid på analyse og beslutninger. Microsoft Business Solutions-Analyst optimerer din måde at bruge Microsoft Excel på – alt sammen med henblik på at styrke  kvaliteten af beslutninger på tværs af virksomheden.

Opnå den maksimale værdi af dine forretningsrelationer. Customer Relationship Management med Microsoft Business Solutions NAV sætter dig i stand til at identificere, tiltrække, bevare og styre lønsomme forretningsrelationer.

Giv medarbejderne et bedre og mere effektivt arbejdsmiljø.
Løsningen kan give hver enkelt medarbejder adgang til relevante informationer på en personlig hjemmeside. Med Microsoft Business Solutions NAV er det let at lave personlige portaler, som giver brugerne hurtig adgang til vigtig information, som gør dem i stand til at gribe nye forretningsmuligheder.

Forbedret teknologi til det globale marked
Microsoft Dynamics NAV teknologiske nøglepunkter:

• En rollebaseret brugergrænseflade, der er udformet efter Microsoft Office Outlook,  giver brugerne et velkendt arbejdsmiljø såvel som muligheden for at skabe deres egen personlige menu-struktur.

• Key Performance Indicators (KPI’er) og analyseværktøjer, kan give brugerne et grafisk overblik over virksomhedsanalyser og navigere effektivt i virksomhedskritisk information.

• Forretningsnotifikation, som kan hjælpe virksomheder med kontakten til kunder, medarbejdere og leverandører. Forretningsnotifikation bygger på dyb integration med generel Microsoft-teknologi samt Microsoft SQL Server™ Notification Services.

• Dynamics NAV indeholder et produktionsgrundlag til virksomheder, der er afhængige af fleksibilitet, manuel planlægning og enkle produktionsprocesser. Det enkle grundlag fungerer som basis for og indgangsvinkel til en større produktionsløsning i Dynamics NAV.

• En funktionalitet inden for Hub & Spoke-området, hvilket muliggør nemmere implementering og brug af Dynamics NAV i datterselskaber, selv om koncernkontoret har implementeret en anden ERP-løsning.

• Der er endvidere skabeloner, som vil gøre det muligt for Microsoft partnere at implementere løsningen på kort tid. Der er f.eks. udviklet skabeloner for møbel-, produktions- og elektronik-industrien.

• Til Dynamics NAV findes et integreret Business Intelligence-værktøj, som vil gøre det muligt for virksomhederne at arbejde analytisk med forretningskritisk data. Nøgle-data kan præsenteres enten i Microsoft Excel eller i en egentlig OLAP viewer. Der medfølger analyse-kuber, der kan bruges direkte, eller virksomheden kan udvikle deres egne.

Andre fordele:
• Medarbejderportal-adgang til Dynamics NAV via en internet browser.
• Optimering af produktionsplanlægning.
• Gode værktøjer til styring af kostpriser og lagerværdier.
• Udskrivning af rapporter til Word og Excel.
• Udskrivning af firmalogo på rapporter.
• Mange Finansrapporter.
• Genbrug af kladder.
• Fejltolerante planlægningskørsler.
• Support for SQL Server.

Kntakt en af vores NAV konsulenter eller ring til os, tlf. 56 95 92 21.