DAKS-POS15 er et nyt og yderst funktionelt kassesystem, der forener en fremragende ydelse med et stilfuldt og enkelt design. Systemet kan tillige, mod en merpris på kr. 1.000, leveres med integreret 10” LCD kundedisplay, således at der optages mindst muligt plads på salgs-arealet. DAKS-POS15 er designet uden støjende køleblæsere eller andre bevægelige og forstyrrende komponenter, hvilket betyder at den fremstår fuldstændig lydløs.

Selve skærmen er en 15” widescreen med den nyeste touch teknologi, der er med til at sikre en hurtig og effektiv ekspedition.

Til DAKS-POS15 er der udviklet en yderst fleksibel softwarepakke, der kan tilpasses alle brancher og som indeholder alle de gængse funktioner samt et væld af branchespecifikke muligheder. Betjeningsbilledet har mange forskellige opsætningsmuligheder og der er mulighed for at designe individuelle salgsrapporter, således at du får præcis de tal, som du har brug for – hverken mere eller mindre.

DAKS-POS15 leveres med frontbetjent bonprinter, der giver flere muligheder for placering, f.eks. under disken samt en robust pengeskuffe med 4 seddelrum og 8 møntrum.

Integrationsmuligheder

  • Betalingsterminal
  • Økonomisystem (e-conomic, Billy, Dinero)
  • Håndholdt ordreterminal
  • Scanner
  • Vægt
SAF-T OCES2 / OCES3 COMPLIANT
Alle DAKS kassesystemer lever op til de nye myndighedskrav