Pas på farlige e-mails og husk backup.

Pas på farlige e-mails og husk backup.

Ransomware.

Der er mange e-mails med Ransomware i omløb i øjeblikket, så vær varsom med hvad du klikker på!

Mange som vi har kontakt med, har uforvarende klikket på vedhæftede filer, hvorefter deres data på computeren og sågar på serveren er blevet krypteret. De kriminelle afsendere forlanger betaling for at låse op for krypteringen, så for at undgå dette, er det vigtigt at du har en brugbar sikkerhedskopi af dine data. Nogle vælger at betale løsepenge, da de ikke har en brugbar sikkerhedskopi, men vi anbefaler ikke at man føjer disse kriminelle og man kan ikke altid regne med, at den kode man modtager fungerer. Nogle gange kan man være heldig at kunne låse krypteringen op med koder, der er i omløb på internettet, men det skal man ikke forlade sig på.

Derfor er det meget vigtigt at du har en frisk sikkerhedskopi, der IKKE står i forbindelse med computeren eller serveren, for kun derved kan dine data genskabes, hvis din PC er ramt.

Opdatering af Windows XP

Har du en PC med Windows XP er der én ting som du skal se at få gjort – at opgradere til Windows 7 eller Windows 10. Der kommer ikke sikkerhedsopgraderinger til Windows XP mere og derfor der systemet meget mere sårbart end de nyere styresystemer, der konstant bliver opdateret.

Tag Backup inden det er for sent

Formula Micro tilbyder en nem og sikker online backupløsning der sikrer, at du altid kan reetablere dine data, hvis du skulle være uheldig. Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder og prisen.

Antivirus

Vi tilbyder antivirus programmer, der fanger de kendte skadelige filer inden de kommer ind på din PC. For blot kr. 26,00 om måneden kan du sikre dig med vores mest solgte løsning.

OMTANKE – OPDATERING og SIKKERHEDSKOPI er det vi anbefaler.

Er du ramt eller har brug for nogle gode råd, så kontakt os gerne. Tlf. 56 95 92 21. info@formula-micro.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*