Internationalt Microsoft netværk – QBS group

Internationalt Microsoft netværk – QBS group

qbs-group-logo-rgbFormula Micro er blevet partner i det internationale Microsoft partner netværk Quattro Business Solutions (QBS group).

QBS group er af Microsofts udpeget som en strategisk samarbejdspartner, der skal styrke og udvikle partnernes tilbud til kunderne. QBS Nordic A/S er en dansk afdeling af hollandsk-ejede Quattro Business Solutions B.V. (QBS group) og målet er at styrke Microsoft Dynamics partnere på det danske marked af ERP og CRM løsninger. QBS group er distributør af Microsoft Dynamics i 12 lande og har mere end 200 partnere.

Quattro Business Solutions hjælper og understøtter partnerne inden for alt lige fra salgsstøtte, marketing, emnegenerering, konsulentassistence, partner- og kundepleje, licenshåndtering, træning og forretningsudvikling. Med det formål, at gøre Microsoft Dynamics partnere endnu stærkere ved at skabe adgang til operationelle løsninger og strategisk sparring.

Som kunde hos Formula Micro drager du nytte af den viden, ekspertise og de metoder som QBS group og Formula Micro tilbyder sammen. Du er sikret den bedste løsning for jeres virksomhed, en problemfri implementering og fremragende support.

Kontakt Formula Micro for at høre mere om, hvordan samarbejdet kan være med til at styrke din forretning.