VX 680 er en hurtig og driftssikker betalingsterminal til alle butikker og forretninger, der har brug for at kunne tage imod betalinger på farten. Den egner sig derfor bl.a. fortrinligt til restaurationer eller større butiksområder, hvor du ikke vil være bundet op på, at betalingen skal ske på ét sted hver gang.

Terminalen er med sine mange nye funktioner på mange måder fremtidens terminal – den har bl.a. indbygget kontaktløs læser (NFC) og et stort farvedisplay med touch screen. Derudover har den en høj batteritid, som sikrer dig en langt længere brugstid end set ved andre traditionelle mobile terminaler. Samtidigt er den naturligvis opsat til de populære mobile betalinger med eksempelvis MobilePay og Dankort app – uden ekstraudstyr!

Denne udgave er med WiFi forbindelse – og egner sig derfor særligt fleksible betalinger, men hvor du stadig er forbundet til forretningens netværk.

Udover de nævnte funktioner, kan den blandt andet opsættes til: modtagelse af drikkepenge, en særlig hotel- og restaurationskonfiguration, manuelle indtastninger samt offline funktionalitet.