IT-kurser og uddannelser

Formula Micro tilbyder sammen med 4D Konsulenterne et stort udvalg af IT-kurser og uddannelser. 4D Konsulenterne er en uafhængig danskejet IT-virksomhed, der blev etableret i 1991. De bor i hjertet af København og beskæftiger i dag 45 medarbejdere.

4D Konsulenterne udbyder kurser fra grundlæggende IT til dyb teknisk træning indenfor Microsofts forskellige teknologier. De leverer både åbne kurser, firmakurser og specialtilrettede kurser – fra en enkel kursist til 1000 brugere, der skal administreres, visiteres og uddannes.

Der er kun fastansatte instruktører i virksomheden, hvorfor de kan tilbyde sparring med deres dygtige undervisere og konsulenter, som står klar til at rådgive om de rette kurser – hvad enten der er tale om én person eller afklaring for en hel virksomhed.

4D Academy tilbyder dig også modulopbyggede specialist-uddannelser, der typisk strækker sig over 2-4 måneder med 10-23 kursusdage afhængigt af, hvilken uddannelse du vælger. Du kan blive specialist indenfor SharePoint, Business Intelligence og på Adobe.

Hvis du ønsker at blive certificeret i din uddannelse, kan du tage din test hos Formula Micro, der er Pearson VUE testcenter.

Find dit kursus

Du kan søge efter et konkret kursus i søgeboksen nedenfor og melde dig til.