Uniconta – Økonomisystem – nemt og billigt!

Uniconta er Erik Damgaards nye, lynhurtige cloud-baserede økonomisystem.

Det understøtter effektivt både individuelle og standardiserede økonomiprocesser.

 

Prøv Uniconta gratis i 30 dage og oplev fordelene ved Erik Damgaards nye, lynhurtige økonomisystem. Uniconta er en APP, der afvikles ligesom Microsoft Office, så den skal installeres på din PC.
Selvom Uniconta installeres på din pc, bliver alle dine data gemt i skyen. På den måde har du adgang til dine data fra alle de PC’ere, der har installeret Uniconta programmet.

Klik på Uniconta-linket, hvor du hurtigt og enkelt bliver guidet igennem, så du kan prøve Uniconta. Prøv Uniconta her!

Uniconta til Mac kan kun afvikles i Safari og kræver at Silverlight er installeret. Pga. disse begrænsninger, ydes der ikke support på Uniconta til Mac.

Uniconta kan konvertere dine data, hvis du skifter fra Microsoft Dynamics C5 eller e-conomic, hvilket sikrer en nem og sikker overførsel af dine data til Uniconta. Konverteringsprogrammet er en del af Uniconta Windows, så når man opretter et selskab i Uniconta, får du mulighed for enten at vælge at oprette et nyt, eller at konvertere dit tidligere regnskab fra C5 eller e-conomic.

Vælger du at konvertere et regnskab fra enten C5 eller e-conomic, skal du først foretage en multi-eksport fra C5 eller e-conomic, så alle data er klar til at blive indlæst i Uniconta.

Formula Micro er Uniconta partner – kontakt os nu for at få mere at vide – tlf. 56 95 92 21.

Hent en Uniconta_flyer her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

preloader