Intranet løsninger med Intrexx

Intranet løsninger med Intrexx

intrexx

Intranet løsninger med Intrexx fra United Planet.

Intrexx er et udviklings- og styringsmiljø for web-baserede applikationer, fra helt små løsninger til komplette virksomhedsportaler. Med markedets førende standardløsning forbinder du mennesker og information i processer, der fremmer kommunikationen i virksomheden, konsoliderer og forenkler eksisterende applikationer, administrerer dokumenter og projekter og gør dine applikationer mobile.

Mange traditionelle intranet løsninger synes at være blot en rodet arkivering af alt muligt forskelligt. De umiddelbare fordele ved et intranet, såsom proceshastighed, gennemsigtighed i informationerne, ideer og deraf opnåede omkostningsbesparelser, øget konkurrenceevne og medarbejdertilfredshed, bliver ikke realiseret i udstrakt grad.

De nye sociale intranet byder på en helt ny infrastruktur, der fremmer bæredygtig forvaltning af viden, ubegrænset udveksling af virksomhedens interne ekspertise og en kultur af konstruktiv kommunikation, der meget ligner de vellykkede sociale medieplatforme, såsom Facebook og Twitter. Alle oplysningerne samles centralt, hvor hver bruger har sine værktøjer til at fremme samarbejdet hurtigere og mere effektivt end nogensinde før – uanset hvor vedkommende befinder sig.

Formula Micro er certificeret Intrexx Partner og kan tilbyde dig yderst fleksible Intranet løsninger med integration til dine øvrige systemer.

Se meget mere om Intrexx her hos United Planet.:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

preloader