Business Intelligence (BI) fra Formula Micro.

Business Intelligence (BI) fra Formula Micro.

triage_difference-03-business_intelligenceBusiness Intelligence (BI).

Se nøjagtig hvor virksomhedens indtjening kommer fra og hvad der genererer omkostningerne. Formula Micro har værktøjet, der analyserer dine virksomhedsdata og præsenterer dem på en måde, der giver dig et godt overblik.

Business Intelligence har stor fokus hos mange store og mellemstore virksomheder, der ønsker et bedre indsigt i økonomien i deres virksomheder, end hvad et økonomisystem almindeligvis kan tilbyde.

Formula BI er et professionelt værktøj til en særdeles konkurrencedygtig pris, der gør det muligt også for mindre virksomheder, at få adgang til analyse- og rapporteringsværktøjer, der normalt kun ses hos større virksomheder.

Nogle af de fordele en virksomhed får med BI-løsningen er f.eks.:

  • Bedre beslutningsgrundlag ud fra alle relevante data.
  • Hurtigere information uden flaskehalse.
  • Ny indsigt i områder der normalt ikke analyseres.
  • Automatisk nøgletalsberegning og rapportering.
  • Rapportering i standard værktøjer, såsom Excel og webbrowser.
  • Enkelt at udvikle nye rapporter.

BI-løsningen fra Formula Micro er allerede installeret hos Rønne Havn A/S, hvor systemet er et uundværligt redskab til styring af virksomhedens aktiviteter, budgettering og rapportering.

Kontakt seniorkonsulent Kel Hansen, der fra sine ansættelser i flere større virksomheder, har mange års erfaring med at udvikle og installere BI-løsninger. Kel Hansen er Microsoft certificeret inden for Business Intelligence og er tilknyttet ERP afdelingen hos Formula Micro, der tilbyder økonomisystemer og tilhørende konsulentydelser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

preloader