Med Servere fra Lenovo og Fujitsu, går du aldrig galt i byen.

Vi har samarbejdet med disse leverandører i mange år og har stor erfaring med deres produkter, som vi sælger og ikke mindst udfører service på. Det har stor værdi for lokale virksomheder, at service kan udføres lokalt og det vægter meget højt hos os at vi kan tilbyde det.

Sammen med Windows Server software fra Microsoft kan vi levere dig et datacenter i topklasse, der er top sikret, enkelt at udrulle, til at betale og med fokus på brugerne og de programmer som I bruger.

Microsoft er førende i Gartner-analysen Gartner Magic Quadrant for Server Virtualization’. Hvorfor betale ekstra for at virtualisere med VMware, når du kan få branchens førende virtualiseringsplatform uden ekstra omkostninger med Windows Server 2012?

Med Windows Server kan du gøre medarbejderne mere effektive og fleksible ved at give dem mulighed for at arbejde på farten, fra kontoret eller hjemmefra.

Vores tekniske afdeling sikrer dig god support og teknisk assistance når du har brug for det.

Vil du gerne have mere ud af jeres IT? –

Højere ydelse, centralisering af data?

Hvis ja, så er kombinationen af Fujitsus PRIMERGY mono socket servere og Microsoft® Windows Server® 2012 det perfekte match fordi:

  • PRIMERGY mono-socket-servere sætter verdensrekorder med deres ydeevne, hvilket gør dem til det perfekte valg i forhold til at øge den operationelle effektivitet. Desuden er de testet for 5.000 boot cyklusser, hvilket giver dig pålidelighed i topklasse – og så er prisen endda overkommelig !
  • Windows Server 2012 giver dig stor brugervenlighed, hvilket gør det til det perfekte OS.