IT-udstyr

IT-udstyr, software, netværk og it-sikkerhed er en stor del af det vi tilbyder og sammen med vores klargøring og installation får du en totalløsning der passer til dit behov. Efter leveringen slipper vi dig ikke, vi tilbyder dig løbende brugersupport og service af din løsning.

PC’ere og Servere
Lenovo (tidligere IBM) er vores foretrukne leverandører af Servere og PC’ere. Vi har indgående kendskab til produkterne, som vi servicerer lokalt og vi står inde for kvaliteten. Find flere oplysninger på producentens hjemmeside her: Lenovo.

Software
Vi leverer software fra mange producenter, men primært fra Microsoft, Uniconta og Adobe. Derudover har vi mange års erfaring med Antivirus-løsninger fra Panda, som vi kan yde en god support til.

Tilbehør og forbrugsstoffer.
Vi har tilbehør og forbrugsstoffer fra de fleste producenter, f.eks. Logitec og Twinco. Ligesom vi skaffer forbrugsstoffer hjem til de fleste printere, f.eks. Brother, Canon, HP, Konica Minolta, Epson, hvis ikke vi har det på lager. Spørg os endelig, vi har stor erfaring med at skaffe det meste.

Netværk og it-sikkerhed.
Kontakt os hvis du vil have hjælp til at få styr på din IT-sikkerhed. Vi har erfaring, samt udstyr og software fra anerkendte leverandører af sikkerhedsløsninger og finder et løsning, der er passende og økonomisk overkommelig. Vi benytter oftest produkter som f.eks.Ruckus Wireless, Dell SonicWall, Secomea Trustgate FireWall, HP, Zyxell og D-Link.

Kontakt os for at få en samtale om IT-udstyr fra Formula Micro som et led i en samlet løsning med support og teknisk service – og måske hosting.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

preloader